Telephely fejlesztés

Sajtóközlemény

teve_szechenyi_2teve_szechenyiflag_of_europe-svg

Telephelyfejlesztés a Teve Kft.-nél

A kedvezményezett neve: Teve Kft.

A projekt címe: Telephelyfejlesztés a Teve Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 58 990 064 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 59,973910%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.06.30

A projekt azonosító száma: DDOP-1.1.1/D-14-2014-0002

A projekt keretében a Teve Kft. új telephely kialakítását valósítja meg infrastrukturális beruházás segítségével. A Teve Kft. a Telephelyfejlesztés a területi kohézióért program keretében elnyert pályázatát 58,9 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósítja meg.

A vállalkozást 2000-ben alapította a cégvezető azzal a szándékkel, hogy a siófoki kistérségben elsők közt vállaljon teljes körű épületgépészeti szolgáltatásokat. A célkitűzések közt már akkor is szerepelt, hogy a vállalkozás folyamatosan lépést tart a technika fejlődésével, folyamatosan tovább képezi magát, a környezettudatosságot szem előtt tarja. A vállalkozás főtevékenysége Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés.

A TEVE Kft. jelenleg bérelt telephelyen folytatja épületgépészeti tevékenységét Siófok félreeső külvárosi részén. A bérelt telephely elhelyezkedése, pénzügyi vonzata, mérete miatt ugyanakkor gátat szab a vállalkozás további fejlődésének.A projekt keretében kialakításra kerülő új telephely biztosíthatja a vállalkozás további növekedését és fejlődését a piacon. A Teve Kft. a projekt keretében egy új telephelyet szeretne kialakítani, már működő telephelye további fenntartásával. A vállalkozás új műszaki előkészítő, irodai, valamint szociális blokk funkciókkal bíró épület felépítését tűzte ki célként, továbbá megújuló energiát hasznosító energiák beépítése (napkollektort, napelemek), alapinfrastruktúra fejlesztés valósul meg a tervek szerint.

Várt közvetett eredmények: