Megújuló energiák

 Megújuló energia otthonra

Egyik legnagyobb erősségünk a környezettudatos és energiatakarékos tervezés. Törekszünk arra, hogy az általunk tervezett és kivitelezett rendszerek a lehető legkisebb ökológia lábnyomot hagyják maguk után. Amellett, hogy energiatakarékos, környezetbarát rendszereket alakítunk ki, egyúttal az üzemeltetési költségeket is drasztikusan csökkenteni tudjuk.
Jól ismertek számunkra a különféle alternatív energiákat hasznosító rendszerek:

   Napkollektoros háztartási melegvíz készítő rendszerek

   Fotovoltaikus napelemek

  Levegős és geotermikus hőszivattyúk

Számunkra nincs megoldhatatlan vagy túl bonyolult feladat.  15 év tapasztalatával a hátunk mögött magabiztosan tudunk tanácsot adni, legyen szó családi ház vagy akár ipari ingatlanok épületgépészeti kialakításáról.

Napelemes rendszereink segítségével áramot tudunk előállítani közvetlenül a Napból. Ez jelenleg az egyik leginkább környezetbarát energiaforrás, amellyel akár az adott épület teljes áramfogyasztását ki lehet elégíteni.

Sőt, amennyiben rendszerünk többet termel, mint amennyit fel tudunk használni, akár el is adhatjuk a felesleges energiát.

Hőszivattyú telepítésével házunk teljes éves fűtésigényét és meleg víz igényét elláthatjuk. A hőszivattyú kevesebb energiát használ fel, mint amennyit lead, ennek egy része elektromos áram, a hiányzó részt pedig a hőszivattyú a talajból vagy a levegőből nyeri.

A fűtési költségek drasztikus csökkentésével a hőszivattyúba történő befektetés akár 5-10 év alatt megtérülhet.

Az általunk forgalmazott napkollektorok alkalmasak mind használati melegvíz termelésre, mind pedig fűtés rásegítésre. Rendszereinket akár meglévő fűtési rendszerbe is be tudjuk építeni.

Bízza ránk a nehéz munkát!

 

Számunkra nincs megoldhatatlan vagy túl bonyolult feladat.
15 év tapasztalatával a hátunk mögött magabiztosan tudunk tanácsot adni, legyen szó családi ház vagy akár ipari ingatlanok épületgépészeti kialakításáról.

 

A gépeszet megtervezése során szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, így a végeredmény minden szempontból a legmegfelelőbb lesz, legyen szó fűtésről, klimatizálásról vagy akár központi porszívók beszereléséről.

 

Amellett, hogy a legoptimálisabban működő rendszer kerül kialakításra, ügyelünk arra is, hogy időtálló, alacsony költségekkel üzemeltethető megoldásokat alkalmazzunk, melyek könnyen bővíthetőek a jövőben is.

Miért válasszon minket?

 

 Több, mint 15 éves tapasztalat az épületgépészeti tervezésben és kivitelezésben
 
 Ingyenes tanácsadás a hatékony rendszerek kialakítása érdekében
 
 24 órán belül válaszolunk megkeresésére
 
 Garanciális épületgépészeti kivitelezés
 

Hívjon minket, segítünk!

Kérje tanácsadásunkat!

Szeretne szakértő segítséget kapni?

Küldje el elérhetőségeit és hamarosan visszahívjuk

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím (kötelező)

Az építkezés helyszíne

Rólunk mondják

Megkértük korábbi ügyfeleinket, mondjanak véleményt rólunk